Niemand wil eigenlijk zijn gelezen boeken weggooien, maar soms staan ze toch in de weg. Als je je boeken een tweede leven wilt gunnen ben je bij ons aan het goede adres.  Bij boeken-kringloop.nl weten we meestal wel raad met je overtollige boeken+ DVD's  We nemen de boeken + DVD's graag van je over en beloven je dat ze goed terecht zullen komen.  

We pluizen je boeken graag uit en gaan vervolgens opzoek naar een nieuwe bestemming. Dat kan een goed doel zijn; een school of bijvoorbeeld een boeken beurs voor een kerkelijke instelling, zorginstelling of voedselbank, maar evengoed een boekenliefhebber In een ander deel van Nederland of België gevonden via het internet. In onze ogen ook een goed doel, je boek wordt immers nogmaals gelezen.

In de regio Noord Holland-Utrecht en gedeelte van Zuid Holland komen we je boeken + DVD's helemaal gratis ophalen! 
Onze ophaal regio strekt zich uit tot een omtrek van circa 30 km vanuit de gemeente de Ronde Venen.
Woon je verder weg of heb je wat minder aanbod die je aan ons wil doen toekomen dan kun je ze opsturen en vergoeden wij 
de verzendkosten.

 

Niet alle boeken zijn even geschikt voor afgifte. Op dit moment lukt het ons om de meeste boeken jonger dan 15 jaar een tweede leven te geven. 

Boeken die helaas ook minder geschikt zijn:

-encyclopedieën
-Woordenboeken
-Atlassen
-Boeketreeksen
-Studieboeken ouder dan 5 jaar

Heb je een mix van boeken die je weg wilt doen en lijken de meeste boeken nog wel bruikbaar voor ons, dan nemen we je boeken uiteraard graag aan! We zullen er dan ook voor zorgen dat de boeken die voor ons niet bruikbaar zijn nog een goede laatste bestemming krijgen.

Contact adres is info@boeken-kringloop.nl